#Randers7styrker

Randers Kommune fejrer foråret med 7 små konkurrencer for alle, der elsker Randers. Nøgleordet for tredje konkurrence er KULTUR.

Billedet er fra Randers Egnsteaters store forestilling Watermusic, som finder sted lørdag d. 2. og søndag d. 3. september 2017 i forbindelse med Kulturby 2017.

02. april 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

Man kan vinde to billetter til en filmoplevelse i Nordisk Film Biografen ved at dele sit yndlingsbillede eller en beskrivelse af KULTUREN i Randers senest torsdag d. 6. april 2017.

Nogle af de indsendte bud bliver delt på Randers Kommunes facebookside, og vinderen bliver kåret fredag d. 7. april. Medsender man et billede, giver man Randers Kommune ret til at anvende billedet på sociale medier og på hjemmeside.

Eksempler på de syv styrker

I 2015 blev borgerne i Randers Kommune spurgt om, hvad Randers er for dem – og ud fra svarene stod syv styrker tydeligt: kultur, børnevenlig, historie, sin egen, natur, virkelyst og kreativ.

I løbet af foråret 2017 lancerer kommunen en konkurrence, hvor man kan deltage ved at indsende eksempler på de mange gode sider af Randers by og kommune.

Hvordan man udtrykker det er helt op til den enkelte! Det kan være med et billede, en tekst, en video eller måske et maleri. Man kan dele sit bud på vores facebookside, via en mail til kommunikation@randers.dk, på instagram med #Randers7styrker eller ved at sende en snap "randerskommune".

Følg Randers Kommune på facebook