Gratis cykelservice til shoppere på cykel

Der bliver fokus på cyklen som transportmiddel til indkøbsturen, når cykelhandlere i samarbejde med Randers Cykelby tilbyder gratis cykelservice til alle cyklister fredag den 28. april. Dagen, hvor butikkerne holder længe åbent.

Der er gratis cykelservice til alle, der vælger jernhesten til shoppeturen fredag den 28. april.

24. april 2017 - Oprettet af Britt Møller

Under temaet ”LYST” bliver der masser af liv i gader og butikker i Randers den 28. april.  Lysttemaet ansporede Randers Cykelby til at kontakte cykelhandlerne i Randers:

”Vi vil gerne give flere lyst til at cykle til indkøb, da cyklen er et sundt og nemt transportvalg til indkøb. Vi har fået et par cykelhandlere med på at give en gratis makeover af cyklisternes jernheste. Så bliver cyklen endnu lettere at vælge til indkøbsturen fremover, ” siger Birgit Berggrein, der er projektleder for Randers Cykelby.

Hun pointerer desuden, at der er plads i cykelstativerne i Randers midtby:

”Randers Kommune har netop ryddet op i cyklerne i bymidten. Vi har fjernet alle de cykler, som borgerne ikke bruger længere. Så nu er der masser af plads til alle de cyklister, der både vil cykle og shoppe. ” 

Masser af luft til flade dæk

Cykelforretningen ”Jørgen Schmidt Cykler” gav også gratis cykelservice til morgenfriske cyklister, da den Blå Bro genåbnede efter endt renovering i oktober 2016. Den sidste fredag i april tilbyder cykelforretningen igen service til cyklisterne. Denne gang på Rådhustorvet:

”Vi støtter selvfølgelig et godt arrangement, der får flere til at springe på cyklen. Vores erfaring fortæller os, at rigtig mange cykler med alt for flade dæk, så derfor står vi klar med pumper og andet service til cyklisterne,”  fortæller Jesper Pedersen fra  cykelforretningen.

Det er første gang, at Mirwais Salem fra Randers Cykelservice er med til en cykelevent i Randers Midtby. Han glæder sig til at se mange cyklister på sin stand i Dytmærsken:

”Det er godt for miljøet, hvis flere bruger cyklen til shoppeturen. Det vil desuden reducere trængslen af biler i de små gader, og så er det jo sundt for helbredet at få motion på indkøbsturen,”  siger Mirwais Salem. 

Fakta

Cykelforretningen ”Jørgen Schmidt Cykler Eftf. ” tilbyder gratis cykelservice på Rådhustorvet fra klokken 11.00-20.00 fredag den 28. april.

Cykelforretningen ”Randers Cykelservice” har en stand med gratis cykelservice på Dytmærsken fra kl. 16.00 -20.00 fredag den 28. april.

Alle cyklende børn, der følges med deres cyklende forældre, får et gavekort til en is. Gavekortet hentes ved én af de to cykelstande og kan indløses fredag den 28. april i Frellsen Chokolade på Rådhustorvet.