Parkeringshuset på Thors Bakke udvider åbningstiden

Randers Kommune har besluttet, at parkeringshuset i Randers Sundhedscenter på Thors Bakke fremover skal holde åbent alle ugens dage fra klokken 07.00-24.00. De nye åbningstider gælder fra den 1. april 2017.

23. marts 2017 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Skal man ud at spise i en af restauranterne eller se en film i biografen på Thors Bakke, kan man nu med sindsro parkere bilen i kommunens parkeringshus i Randers Sundhedscenter. Også selvom middagen eller filmen trækker lidt ud.

Randers Kommune udvider nemlig åbningstiden i parkeringshuset, så der fra 1. april er åbent alle ugens dage fra klokken 07.00-24.00. Indtil nu har der været lukket i weekender og i de sene aftentimer.

 

Fri parkering om aftenen

Det vil fortsat være muligt at parkere gratis i to timer i tidsrummet fra klokken 07.00-18.00. Sammen med de nye åbningstider bliver der desuden indført fri parkering uden tidsbegrænsning i tidsrummet fra kl. 18.00 - 24.00.

"Vi ønsker at forbedre parkeringsmulighederne i Randers by og udvider derfor åbningstiden i parkeringshuset. Vi har valgt at indføre fri parkering i aftentimerne, fordi der her ofte er behov for at kunne parkere i mere end to timer. Vi håber selvfølgelig, at folk vil tage godt i mod de nye åbningstider og, at det samtidig vil tage lidt af presset på de øvrige parkeringspladser i området omkring Thors Bakke" siger Kenneth Andersen, der er ansat i Miljø og Teknik Randers Kommune.

I parkeringshuset i sundhedscenteret er der 200 p-pladser fordelt på to etager. Ud af de 200 p-pladser er 90 reserveret, mens de resterende 110 p-pladser kan bruges af alle.