Naturturfolderen 2017 er ude

Folderen ”Naturture i Randers 2017” kan nu hentes som pdf på Randers Kommunes hjemmeside, og fra den 20. marts er der også en fysisk udgave på gaden, som blandt andet kan fås på Randers Naturcenter. Folderen er i år på 72 sider, der er spækket med muligheder for at deltage i ture og arrangementer, der alle omhandler natur og friluftsliv i Randers Kommune.

Naturvejleder og redaktør Lars Maagaard står selv i spidsen for en halv snes af de knap 80 arrangementer og ture, der er at finde i ”Naturture i Randers 2017”.

09. marts 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Alle kan få optaget deres ture i folderen, hvis turen indeholder formidling af friluftslivet og naturen. Det er dog en forudsætning, at turen ledes af en turleder eller formidler, der har ansvaret for arrangementet.

”Naturture i Randers 2017” byder på mange gode muligheder for at komme ud i det fri. Første arrangement i folderen er ”I pramdragernes fodspor - Lang vandretur Randers-Langå” søndag den 2. april fra kl. 10-15.

”Her går vi i pramdragernes fodspor og tager den 16 km lange tur på Trækstien fra den gamle kåghavn på Tørvebryggen i Randers og til Langå. Undervejs skal vi høre om pramdragernes liv og historie. Vi kommer til at vandre forbi de nye oversvømmede naturområder i Hornbæk - og Væth Enge. Turen afsluttes ved Langå Station, hvorfra man kan tage toget tilbage. I tilfælde af at stien er meget oversvømmet, vil vi alternativt vandre ad den anlagte cykelsti,” fortæller Lars Maagaard.

Mødestedet for pramdragerturen er den blå cykel-gangbro ved Justesens Plæne, Tørvebryggen, Randers.
Husk godt vandtæt fodtøj gerne med høje skafter, mad og drikke samt en rimelig kondition og penge til bus eller tog hjem. Vil du vide mere, kan Randers Kommunes naturvejleder Lars Maagaard træffes på tlf. 25 44 16 97.

”Naturture i Randers 2017” kan allerede nu ses eller downloades som pdf på naturcenter.randers.dk

”Naturture i Randers 2017” byder på mange gode muligheder for at komme ud i det fri. Det første arrangement i folderen er en vandretur i pramdragernes fodspor fra Randers til Langå” søndag den 2. april.

Klik og download Naturture 2017