Mange mødte op til dialogmøde med byrådet på Havndal Skole

Som led i Landdistriktsudvalgets ønske om at flytte møder ud i landdistrikterne, afholdt byrådet mandag 6. marts 2017 sit møde på Havndal Skole. Undervejs blev mødet afbrudt af godt en times dialogmøde med alle, der ønskede at få en snak med en byrådspolitiker. Mange mødte op

Dialog mellem byrådsmedlemmer og fremmødte på Havndal Skole

06. marts 2017 - Oprettet af Karen Balling Radmer

Normalt holder Randers Byråd sine møder på Det Gamle Rådhus i Randers, men mandag 6. marts blev mødet afholdt i gymnastiksalen på Havndal Skole. Mødet var åbent for alle, og dagsordenen for byrådsmødet blev afbrudt af en times dialogmøde, hvor de mange fremmødte havde mulighed for at få sig en snak med byrådsmedlemmerne over en sandwich og en vand.

Ideen til at holde byrådsmødet på landet kommer fra Landdistriktsudvalget. Dette udvalg holder halvdelen af sine møder på landet. Og det var på baggrund af erfaringer herfra, at byrådet valgte at placere et møde i et landdistrikt.

Billedgalleri fra mødet i Havndal