Sundhedshøjskolen kommer til Stevnstrup

Beboerne i Stevnstrup og omegn kan nu se frem til, at den populære sundhedshøjskole i Randers Kommune begynder at tilbyde hold i samarbejde med byens lokale idrætsforening. Med den nye afdeling i Stevnstrup findes Sundhedshøjskolen nu i seks lokalområder i kommunen, og mere end 500 borgere har været aktive på holdene i de forløbne knap to år.

27. december 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

Den første afdeling af Sundhedshøjskolen åbnede i Asferg i maj 2015, og siden har mere end 500 borgere deltaget på livsstilshold, ryghold, rygestopforløb eller træning for rigtige mænd i en af de fem lokale afdelinger af Sundhedshøjskolen.

”Vi starter nu den sjette afdeling af Sundhedshøjskolen op i samarbejde med en lokal idrætsforening, og dermed er vi pænt repræsenteret i det geografiske område Randers Kommune,” fortæller Lars Johansen, leder af Sundhedshøjskolen i Randers Kommune.

Sundhedshøjskolen findes fra starten af 2018 i Asferg, Harridslev, Øster Tørslev, Assentoft, Havndal og Stevnstrup – og herudover tilbyder FOF i Randers centrum også hold i Sundhedshøjskolens regi.

Succes med træning for rigtige mænd

I Stevnstrup starter Sundhedshøjskolen traditionen tro op med et kick off arrangement med Lindy fra Rigtige Mænd. Det foregår onsdag d. 10. januar kl. 19.00 – 21.00, og man kan tilmelde sig arrangementet på Randers Sundhedscenters hjemmeside

Herefter starter holdet ”Træning for Rigtige Mænd” d. 17. januar.

”Vi har rigtig god erfaring med træning for Rigtige Mænd. Det kan være en smule svært at rekruttere til holdene, men når de først er i gang, så opstår der et fantastisk sammenhold og en rigtig god stemning blandt deltagerne,” fortæller Lars Johansen.

Til sommer starter der endnu et hold på Sundhedshøjskolen i Stevnstrup, og man kan holde sig opdateret på hjemmesiden www.sundhedshøjskolen.dk.