Det nye affaldshæfte EXIT er på gaden

Hold øje med din postkasse fra uge 2. Affaldsbladet Exit 2017 bliver husstandsomdelt i uge 2 og 3. I bladet finder du både spændende artikler og praktiske oplysninger om håndteringen af dit affald.

09. januar 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Mange gemmer affaldsbladet på grund af storskraldsoversigten, men der er meget mere at komme efter i EXIT. Der er blandt andet en artikel om, hvordan det er gået med indsamlingen af organisk affald i enfamilieshuse, og at det i løbet af 2017 er etageejendommenes tur til at blive koblet på ordningen. De kommunale institutioner er også i fuld gang med at implementere ordningen. Så vi er allerede godt på vej til at bevare jordens frugtbarhed, og samtidigt at vi er i fuld gang med at fremstille CO2-neutral energi.

I magasinet kan du se de forskellige skraldespande, der er at vælge mellem, priser på tømninger og andre nyttige oplysninger.

Du finder også artikler om Affaldsskolen, hvor både børn og voksne kan få en på opleveren og lære en hel masse om, hvad der sker med affaldet, når du har sagt farvel til det. Du kan læse den gode historie om, at der rent faktisk er penge i affaldet, så det måske er mere korrekt at kalde noget af det en resurse. Det er én af grundene til, at din renovationsafgift igennem årene også er blevet mindre.

I det mere muntre hjørne kan du læse ’Skraldoskopet’ og finde ud af, hvordan fremtiden ser ud for dig og dit affald som f.eks. Stenbuk?

Hold øje med din postkasse fra uge 2. Får du mod forventning ikke bladet med posten, kan du hente et i Borgerservice eller på genbrugspladsen. Du kan også finde den digitale version på affald.randers.dk

Læs EXIT 2017 her (ipaper)