Børn: 8 ledere og medarbejdere lærer nyt på forskerkonference

På blot 4 dage får 8 medarbejdere mulighed for at høre en række oplæg fra forskere om børn og glæde, relationer, følelser og dyb læring. Det foregår på en af verdens største forskningskonferencer om ny viden på 0-6 års området

Medarbejdere opsøger den nyeste viden på børneområdet

31. august 2016 - Oprettet af Karen Balling Radmer

”Konferencen byder på tre hovedoplæg inden for tidlig læring blandt børn, børns trivsel og hvordan vi understøtter børn og forældres relationer. Derudover er der mulighed for at vælge mellem 180 relevante temaer, hvor tre forskere holder oplæg på hvert område. Vi får på meget kort tid meget relevant viden,” siger børnechef Dorte Brøns.

Sammen med 7 kollegaer rejser hun til Dublin til forskningskonferencen som foregår fra 1.-3. september 2016.

På konferencen fordeler deltagerne fra Randers sig på forskellige oplæg og temaer, sådan at der kommer mest mulig viden med hjem.

Turen koster cirka 15.000 kr. pr. person.