Watermusic får erhvervssponsorklub

Østjyske virksomheder har dannet en sponsorklub for den magiske forestilling Watermusic, der til næste år bliver en af de helt store begivenheder i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad - Aarhus 2017.

25. august 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Når Oh Land og de øvrige 600 medvirkende i to dage til september 2017 omdanner Randers Havn til en gigantisk forestilling med lys og lyd, bliver det samtidig med opbakning fra erhvervslivet. Jyske Banks erhvervsafdeling i Randers har taget initiativ til at oprette en ny erhvervssponsorklub i samarbejde med Randers EgnsTeater og foreløbig en håndfuld andre virksomheder.

Formålet med sponsorklubben er ikke nødvendigvis finansiel støtte til projektet. Det handler i større grad om at skabe en forbindelse mellem erhvervsliv og kulturliv. Især i forhold til opbygningen og den videre udvikling af Watermusic. Medlemmerne af sponsorklubben stiller således deres faglige ekspertise til rådighed og er med i et fællesskab med fokus på det store musikdramatiske show.

”Jyske Bank vil gerne støtte op om initiativer, der giver Randers god omtale. Med så stor en begivenhed som Watermusic, bliver Randers ikke kun sat på landkortet, men viser hele byens potentiale over for et internationalt publikum. Watermusic giver en storslået mulighed for international branding af vores by,” udtaler Michael Sand, der er direktør i Jyske Banks erhvervsafdeling i Randers, om baggrunden for bankens engagement i sponsorklubben.

Indtil videre består Watermusic erhvervssponsorklub af Jyske Bank Randers, møbelvirksomheden Innovation, Jem og fix i Randers, Fårup Beton, Grundfos, Overggaard Gods og Restaurant Pakhuset. Mange flere er på vej, og der stadig åbne pladser i klubben.

Lederen af Randers EgnsTeater, Peter Westphael ser frem til samarbejdet med den ny sponsorklub.

”Nogle af disse virksomheder er i forvejen store økonomiske bidragsydere til kulturlivet, men vi ser et potentiale, som også er orienteret imod blandt andet markedsføring, vidensdeling og udvikling af produkters anvendelighed i forbindelse med så stor en attraktion som Watermusic,” udtaler han.

Hvert medlem i sponsorklubben spiller ind med støtte svarende til 50.000 kroner og får samtidig et antal VIP-pladser til selve forestillingen, når den udspiller sig i september 2017. Virksomhederne bliver derudover delagtiggjort i forberedelserne til Watermusic og kommer med bag kulisserne.

Virksomheder, der ønsker medlemskab af sponsorklubben, kan kontakte afdelingsdirektør hos Jyske Bank, Michael Sand på: sand@jyskebank.dk

Kort fakta om Watermusic:

Den første weekend i september 2017 bliver Randers Havn som et led i den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannet til Watermusic. Den internationale kendte, danske sangerinde Oh Land indgår, sammen med 600 medvirkende i et magisk univers, som indrammer fortællingen om kærligheden mellem landet og vandet. Med avancerede lys-, lyd- og 3D projektioner bliver havnens bygninger, siloer, kraner og vandet ramme for et musikdramatisk show ud over det sædvanlige.

Forberedelserne til Watermusic kan følges på: www.facebook.com/watermusicranders

Watermusic er lokalt et samarbejde mellem Randers EgnsTeater, Randers Kommune, Randers Eventsekretariat, Randers Havn, Verdo, Korby Randers , Randers Musikskole, Museum Østjylland, den nye erhvervssponsorklub samt diverse sports- og fritidsforeninger.