Invitation til informationsmøde om bredbåndspuljen

Er du en af dem i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter, der er udfordret af en dårlig bredbåndsforbindelse? Så kan det være du er en af dem der er kvalificeret til at søge regeringens bredbåndspulje.

22. august 2016

Energistyrelsen har åbnet for ansøgninger til Regeringens bredbåndspulje, med ansøgningsfrist d. 31. oktober 2016.

Energistyrelsen har defineret de adresser der er kvalificeret til at søge, og opstillet en række krav til en ansøgning. F.eks. skal det være en sammenslutning på min. to husstande der søger, og hver husstand skal stille en egenfinansiering på min. 2.000 kr.

På Energistyrelsens hjemmeside kan du læse meget mere om puljen, og på deres kort kan du se, om du har så dårlig en internet forbindelse, at du kan søge puljen.

Energistyrelsen og Region Midtjylland inviterer d. 29. august, til et informationsmøde om puljen og ansøgningsproceduren. Her kan du få svar på rigtig mange spørgsmål, og møde andre ildsjæle, som skal i gang med en ansøgningsproces.

Information om bredbåndspuljen

Kort over kvalificerede adresser

Invitation til informationsmøde i Viborg