Brug dine erfaringer til at hjælpe andre

Har du levede erfaringer med at være psykisk sårbar? Kunne du tænke dig at hjælpe andre med at komme videre i deres liv? Så er peer-uddannelsen måske noget for dig

19. december 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Peer-uddannelsen er for dig, som har oplevet det at være psykisk sårbar på egen krop. På peer-uddannelsen tager vi udgangspunkt i dine personlige erfaringer med psykisk sårbarhed. Målet med uddannelsen er at du lærer at omsætte dine erfaringer til konstruktive redskaber, der kan bruges både i relationer med andre mennesker med psykisk sårbarhed, i undervisningssituationer og i de organisationer, hvor du som peer-medarbejder kan komme til at indgå i. 

Læs mere om peer-uddannelsen

Undervisningen foregår på et hold med otte kursister og to undervisere – en fagprofessionel og en med peer-baggrund, som indgår ligeværdigt i undervisningen. Holdet kører to dage om ugen med tre timers undervisning i tolv uger + en uges ferie ca. midtvejs (i alt 13 uger). Der vil være noget hjemmearbejde og mulighed for at læse supplerende litteratur.

Ansøgningsfristen er 2. februar - det er gratis at deltage på uddannelsen.