Recoveryskolens efterårsprogram er på gaden

Efter et succesrigt efterår 2015 hvor Recoveryskolen havde masser af deltagere til aktiviteterne i Psykiatriens Hus, er folkene bag nu klar til at byde velkommen til efterårets kurser. Herudover er der nu også åbnet op for tilmelding til peermedarbejder-uddannelsen

05. juli 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Recoveryskolen Psykiatriens Hus startede med stor succes i foråret 2015. Der foreligger nu et nyt katalog med de kurser, som udbydes i efteråret. I kataloget er tilmeldingsproceduren beskrevet. Der er mange forskellige tilbud, som henvender sig til både både psykisk sårbare og pårørende. Det trykte katalog kan fås i Psykiatriens Hus eller ved henvendelse til koordinerende underviser Daniel Ancher Andersen. Han kan kontaktes pr mail på daniel.ancher.andersen@randers.dk eller via telefon 2944 7512.

Se Recoveryskolens kursuskatalog for efteråret 2016

Peermedarbejder-uddannelsen åben for tilmelding

I efteråret 2015 blev der uddannet 8 peermedarbejdere i Randers. Vi udbyder nu uddannelsen igen til efteråret. For at komme i betragtning til uddannelsen, skal der indsendes et ansøgningsskema. Det kan hentes på www.peermidt.dk  Her kan du også læse mere om uddannelsen og om kriterierne for optagelse. Ansøgningsfristen er mandag den 22. august 2016.