Inspiration til din sommerferie i Randers

Om solen skinner eller om regnen siler ned – der er masser at lave i sommerferien i Randers og omegn. Her får du et indblik i nogle af de spændende aktiviteter, som du og din familie kan deltage i.

11. juli 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Talensthows er ikke kun for sangere, amatørkokke, dansere og jonglører. Igen i år inviterer Randers Regnskov til showet Naturtalent, som vises hver dag kl. 11.30 og 14 i Danmarksparken indtil d. 14. august.

Naturoplevelser

Hele sommeren er Rådhustorvet i Randers omdannet til Rådhushaven. Her kan du sammen med venner eller familie nyde et lille stykke natur i hjertet af Randers. 

I sommerferien er der masser af oplevelser at hente i den skønne natur, der omkranser Randers. Randers Naturcenter holder åbent mandag til torsdag i hele ferien, og her kan du låne fiskenet, klappe bondegårdsdyr, bage pandekager over bål og meget, meget mere.

Randers Regnskov inviterer desuden på en ugentlig tur i Vorup Enge, hvor du blandt andet kan se sjældne frugttræer og gamle danske landracer.

Se hele naturprogrammet på naturcenterets hjemmeside: www.naturcenter.randers.dk 

Sommerbogen 2016

Indtil den 20. august kan børn mellem 7 og 14 år være med i konkurrencen ”Sommerbogen 2016”. For at deltage skal du læse tre bøger i løbet sommerferien og derefter anmelde dem på biblo.dk hvor du skal logge på med dit UniLogin, som du kan man få via biblioteket.

Når du har anmeldt tre bøger på biblo.dk, deltager du i konkurrencen om både bøger, Ipads og merchandise.

Sommersjov på Håndværksmuseet

Bliv håndværker for en dag, når Håndværksmuseet åbner de gamle værksteder for børn og deres familier. Prøv kræfter med forskellige håndværksfag under de gamle håndværkeres kyndige vejledning.  Børnene får naturligvis deres produkter med hjem.

Tidspunkt:        Tirsdag d. 5. juli og torsdag d. 7. juli, kl. 12.00 – 16.00
Sted:                Håndværksmuseet, Lille Rosengård 16, 8900 Randers C

Udover dette arrangement holder Håndværksmuseet åbent som sædvanligt hele sommerferien tirsdag, torsdag og lørdag kl. 10.00 – 16.00.

LEGO®-sommer i storcenteret

En anden mulighed hvis sommervejret viser sig fra den våde side finder du i Paderup. Hele sommeren går Randers Storcenter nemlig i LEGO-stemning. På centertorvet er der masser af sjov og leg med LEGO-klodser, LEGO-film og konkurrencer. Der kan bygges med klodser i hele centerets åbningstid og det er gratis at lege med.  

Og der er mere endnu…

Tro det eller ej – dette var kun en smagsprøve på, hvad du kan få tiden til at gå med i denne sommer. Du kan læse meget mere om aktiviteter i og omkring Randers på nettet.

Læs mere i Eventsekretariatets kalender på www.detsker.dk, på visitranders.dk eller i Museum Østjyllands arrangementskalender på internettet. Du kan også se, hvad Værket (www.vaerket.dk) og Randers Egnsteater (www.randersegnsteater.dk) har på programmet.

 Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.