Babycaféen i Randers Nordby holder åbent hele sommeren

Hver tirsdag formiddag er der ofte samlet en del barnevogne i den lille forgang på Husarvej 20 i kælderen, når Babycaféen i Randers Nordby holder åbent kl. 10-12.

05. juli 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

Caféen er et sted, hvor forældre til småbørn kan mødes og få barnet vejet af en sundhedsplejersker, som også er til rådighed for spørgsmål. Børnene kan lege på legetæppe eller få en tur i sansegyngen. Derudover foregår der i Babycaféen undervisning i emner målrettet småbørnsforældre. Fra august starter det nye program, og her kan man deltage i babymassage, mad til supermor, hjemmelavet grød og mos i køkkenet, leg med dit barn m.m. Fra uge 32 kan programmet ses på Bysekretariatets hjemmeside.

Babycaféen holder åbent hele sommeren 2016 hver tirsdag kl. 10-12, så der er mulighed for at kigge forbi, hvis man gerne vil tale med en sundhedsplejerske om barnet, eller har lyst til at komme lidt ud og tale med andre forældre.

Flere mødre bruger også babycaféen som et samlingssted, når man har lyst til at mødes flere gange med mødre fra mødregruppen. Der er altid frisk kaffe og te på kanden og lidt frugt til ganen, og er du ikke afsted på ferie, så er det muligt at bruge babycaféen hele sommeren. Det er gratis at deltage i alle Babycaféens aktiviteter.

Babycaféen er et samarbejde mellem Bysekretariatet - det boligsociale team og Sundhedsplejen i Randers Kommune.

Følg Randers Sundhedscenter på facebook