Randers cykelby har nu også en fed bibliotekscykel

Tirsdag d. 7. juni var bibliotekets nye ladcykel på sin første mission.

Medarbejderene fra Krisecenteret og biblioteket glæder sig nu over den nye cykel

08. juni 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Cyklen var pakket med kage og kufferter med bøger og bibliotekar Bettina Boddum trampede i pedalerne og førte bibliotekscyklen op igennem byens smalle gader. Det er en rigtig god cykelhistorie for på denne dag markeredes afslutningen på et projekt og opstarten på et fremtidigt samarbejde.

Igennem det seneste år har Randers Bibliotek, Krisecenteret og Børne- og Ungeområdet i Randers arbejdet sammen. Formålet har været at finde ud af hvordan familier i sårbare situationer oplever biblioteket. Og hvordan bibliotekets tilbud kan blive mere relevant for familier, der ikke er vant til at bruge biblioteket så meget.

Et af svarene fra projektet var at biblioteket skulle komme mere ud. Derfor er Bibliotekscyklen nu blevet en realitet. En fed motordrevet ladcykel der kan bringe bøger, samtaler og skøre ideer ud i byen.

Cyklen skal fungere som en minibibliotek på hjul og er dekoreret så den vækker glæde- og opsigt i byrummet. Så hold øje med biblioteket – det komme måske forbi dig på cyklelstien lige om lidt.

Torsdag den 9. juni kører cyklen til Familiecenteret og den 24. juni kører den til de unge på Rismøllegården.