Kø ved madgryderne hos Madservice Kronjylland

Der var stort rykind, da Madservice Kronjylland torsdag eftermiddag holdt åbent hus. Allerede klokken 13.30, da åbent hus dagen blot var halvvejs, havde busser i fast rutefart fragtet et par hundrede gæster til Randers Kommunes produktionskøkken, hvor den stod på smagsprøver og rundvisning.

Ved 13.30-tiden havde et par hundrede af Madservice Kronjyllands åbent hus gæster været igennem alle storkøkkenets lækkerier. Herefter blev kaffen eller en stegt pølse nydt i det fri eller i det partytelt, som til dagen var blevet opstillet i tilfælde af regn.

17. juni 2016 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Godt 900 hjemmeboende pensionister plus Randers Kommunes centercafeer, plejeafdelinger og boenheder nyder hver dag godt af det varme måltid mad fra Madservice Kronjylland, som desuden er leveringsdygtig i ugentlige madpakkeløsninger og diabetesmad.

Valgmulighed og kvalitet prioriteres højt i de produkter, Madservice Kronjylland tilbyder sine kunder. Dertil lægger produktionskøkkenet stor vægt på, at medarbejderne har et godt arbejdsmiljø. Det fik de besøgende syn for sagen for på dagen.


Lækre kager til den søde tand, som står mål med de bedste fra bageren. Et sukkerfrit alternativ for diabetikeren.


Projektkoordinator i ”Spisevenner” Julie Stæhr Andersen fortalte om samarbejdet mellem Ældreområdet, Ældre Sagen, Madservice Kronjylland og Bysekretariatet om at få flere ældre til at spise sammen. Konkret samarbejdes om at få oprettet 6-7 madklubber fordelt på 6-7 ældrecentre i kommunen.