Ildsjæl bliver ny leder for Randers Ungdomsskole

Randers Kommune har ansat Steffen Reng Andersen i stillingen som leder af ungdomsskolen.

06. juni 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Steffen er en rigtig ildsjæl, når det handler om at arbejde med undervisnings- og fritidstilbud til unge mennesker. Han kommer fra en ansættelse som viceskoleleder på ungdomsskolen, hvor han har været med til at føre Randers Ungdomskole frem til et succesfuldt tilbud for kommunens unge mellem 13 og 25 år. Mere end 5000 unge fra hele kommunen dyrker i dag en aktiv og lærerig fritid i regi af Randers Ungdomsskole med alt fra eksempelvis musik og teater, science-hold, sporg-undervisning, breakdance og forskellige outdoor aktiviteter.

Steffen er 50 år, bor i Randers, og blev ansat første gang på Randers Ungdomsskole i 1998 som lærer. Han har gennem årene været både lønnet og frivillig fodboldtræner, undervist i forskellige fag på ungdomsskolen og har sågar også beskæftiget sig med forebyggelse og misbrugsproblemer blandt de unge. Siden 2006 har Steffen Reng Andersen været en del af ungdomsskolens ledelse, de sidste fem år som viceskoleleder. I sin fritid har han blandt andet været aktiv i flere forældrebestyrelser.

”Med Steffen Reng Andersen får Randers Kommune, derfor den helt rette mand på posten. Som ny ungdomsskoleleder skal han stå i spidsen for at sikre ungdomsskolens fortsatte succes. En opgave, som jeg føler mig helt sikker på, vil blive løst med bravur med Steffen ved roret,” udtaler konstitueret skolechef, Henrik Johansen.

Privat er Steffen gift med Hanne - nu gennem 19 år. Parret har sammen en søn på 17 år og en datter på 21 år. Steffen tiltræder jobbet som ungdomsskoleleder den 1. august 2016 efter den nuværende leder, Vagn Liltorp, har valgt at fratræde stillingen for at gå på efterløn.