Workshop for pårørende til psykisk sårbare

I samarbejde med PsykInfo Midt inviterer Randers Kommune pårørende til psykisk sårbare til workshop i Psykiatriens Hus. Ideen med workshoppen er at komme i dialog med de pårørende og få deres bud på hvilke tilbud, de mener kunne være relevante

30. maj 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Hvem skal jeg tale med? Hvad er min rolle? Hvor går jeg hen for at få hjælp? Det kan være svært at være pårørende til en person, som er psykisk sårbar. Derfor inviterer Randers Kommune og PsykInfo Midt til workshop for pårørende til psykisk sårbare tirsdag d. 7. juni.

Workshoppen tager udgangspunkt i de pårørende, som er til stede og spørger hvilke tilbud de tænker, at de har – eller kunne få - brug for som pårørende til en person med psykisk sygdom. Inden selve workshoppen holder Jette Dupont fra PsykInfo Midt et oplæg om rådgivning og undervisning af pårørende til psykisk syge.

Workshoppen er åben for alle pårørende til psykisk sårbare. Det kan både være familie, venner, naboer, kolleger og andre, som har en tæt relation til personen.

Info:
Tid: Tirsdag d. 7. juni kl 19.00-21.30

Sted: Psykiatriens Hus, Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers Kommune
Tilmelding senest fredag d. 3. juni til koordinator Birthe Sørensen: bis@randers.dk eller tlf. 8915 2276