Randers hylder Prince

Værket og spillestedet Turbinen sætter scenen til en storslået Prince-hyldest – på intet mindre end hans egen fødselsdag. Funky, særligt udvalgte danske artister spiller mere ”purple” end nogensinde, når de går på scenen i Ridehuset med John Blackwell, Prince’s egen trommeslager gennem 15 år.

06. juni 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Den 7. juni ville Prince være fyldt 58 år, og det kan ikke markeres mere i Prince’s ånd end med et stort musikalsk overflødighedshorn.

Trommeslager John Blackwell betegnes som en af verdens bedste trommeslagere, og han indtager scenen med håndplukkede, danske soul-sangere og -musikere. De synger og spiller Prince’s bedste sange, for at hylde deres musikalske helt. Det glæder John Blackwell eller JB, som han også bliver kaldt.

”Jeg er beæret over at blive inviteret med. Vi har haft fede shows i Danmark og har fantastiske minder. Jeg er klar til at fejre Prince’s musik, liv og minderne”, skriver Blackwell, selvom det gjorde hjerteskærende ondt, da han fik nyheden: ”Jeg startede med at ryste, og så brød jeg helt sammen”.

Ud over popikonets trommeslager gennem 15 år, John Blackwell, kan du blandt andre opleve den tidligere danske grandprixvinder Jakob Sveistrup, der selv er stor fan af Prince. 

LYD: Jakob Sveistrup fortæller 

Det bliver en aften i Prince’s tegn. Det er musik af Prince, for Prince – og ikke mindst for alle fans, som Prince har leveret soundtrack til – hvad enten det var til hverdag eller fest, opture eller nedture.

Som optakt til koncerten er der ”Prince Talk” på scenen med gæstestjerner og John Blackwell. Derefter hyldestkoncert og til sidst stort fælles ”hurra 4 Prince”.

Læs mere på Turbinens hjemmeside