Indstil din kandidat til Årets Randersborger

Hvem har i det sidste år gjort det helt særlige for Randers – for dermed at være den helt oplagte kandidat til Årets Randersborger 2016? Det spørgsmål søger Randers Kommune nu svaret på. Kandidater kan indstilles frem til den 10. juni.

Sognepræst og fortæller Flemming Kloster Poulsen, da han blev Årets Randersborger i 2015. Nu kan du indstille kandidater til hvem, som skal have titlen i år

17. maj 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Siden 1977 har kommunen tildelt titlen til en person, som har gjort en særlig indsats for Randers. Sidste år gik prisen til sognepræst og fortæller Flemming Kloster Poulsen, der med sit engagement har gjort en forskel for Randers. Han er for eksempel kendt for at være præsten, der forlader prædikestolen for i stedet at stå på en ølkasse og fortælle bibelhistorier alle mulige steder uden for kirkens mure – så som i kantiner, foreninger, på værtshuse, og skoler. Det har blandt andet medført en række utraditionelle gudstjenester og prædikener i DR Kirken, hvor kirkerummet var udskiftet med lokaliteter som eksempelvis et sygehus og et rådhus.

’Årets Randersborger’ er i definitionen; en person, som har bidraget til at skabe positiv omtale og igangsætte udvikling af Randers både udadtil og indadtil. Det kan være inden for erhvervsliv, idræt, kultur, ungdom, ældre, musik, byudvikling eller andet.

Til og med den 10. juni kan alle indstille en kandidat til Årets Randersborger 2016.

Indstil din kandidater her

Du skal man blot indtaste navnet på den person, som man indstiller, og give en kort begrundelse for, hvorfor man indstiller netop denne kandidat.

Randersborger-komitéen vurderer alle forslagene. Komitéen består af fem byrådsmedlemmer, repræsentanter fra VisitRanders, Erhverv Randers, Kulturelt Samvirke, Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR) og Randers Eventsekretariat.

Den endelig kåring sker som en del af Randers Ugens åbning, fredag den 12. august, på Østervold.