Årets danske grandprixvært bliver båltaler

Ingen tradition uden undtagelser. Når bålet skal tændes til dettes års sankthansaften bliver det med en kendt personlighed som båltaler på Tronholmen i Randers. Annette Heick er klar til at slippe sin indre heks ud og fremsige nogle underholdende og eftertænksomme ord, torsdag den 23. juni, hvor der bliver fællessang og bål ved Gudenåen.

31. maj 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Journalist, tv-vært, sanger og sangskriver, skuespiller og komiker. Der er stort set ikke den genre inden for showbis, som Annette Heick ikke har beskæftiget sig med. For 5 år siden optrådte hun som heks i musicalen ’Wicked’ på det Ny teater - en erfaring hun måske kan for brug for den 23. juni i Randers. Sankt Hans handler som bekendt om trolde og hekse.

Om Annette Heick ligefrem bryder ud i sang er uvist, men en ting er sikkert Randers Eventsekretariat har hyret det underholdende multitalent til at være årets båltaler. Fra det musikalske komikshow ’2 x Heick’ der gik landets scener rundt for et par år siden, ved vi alle, at Annette kan være både rapkæftet og morsom, så sankthans gæsterne vil helt sikkert få en god oplevelse med sig hjem.

Midsommersangen ledsages musikalsk af det randrusianske band Heya, der også vil give flere numre. Arrangementet på Tronholmen starter klokken 20 og slutter klokken 22.

Årets randrusianske sankthansfest har tradition for at have en kendt båltaler. Sidste år var det Gnags-forsangeren Peter A. G. Nielsen, som havde det betroede erhverv. Tidligere har blandt andre journalisten Karen Thisted og skuespilleren Søs Egelind holdt båltalen i Tronholmparken.