Talent 016 søger bands eller solister

Randers Kommunes Kulturelle Forvaltning og Værket, Turbinen, samarbejder med Kent Olsen om talentudviklingsprojektet Talent 016 for fjerde år i træk. Projektet henvender sig til unge lokale musikere og sangskrivere, som ønsker at få styrket kreativiteten og deres kunstneriske udtryk.

06. april 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Talent 016 søger bands eller solister, der ønsker at indgå i et talentudviklingsforløb, der starter i slutningen af april og slutter i oktober.

Ansøgerne skal have ambitioner om at komme til at leve af at spille, udgive og skrive musik.

Deltagerne får muligheden for at arbejde sammen med producer/musiker Kent Olsen (har samarbejdet med Tina Dickow, Marie Frank, Kristine Blond, Nive Nielsen, Poul Krebs, Giant Sand, Isobel Campbell & Mark Lanegan m.fl.), der giver individuelle råd og kommer med inputs. Under forløbet vil bands/solister blive præsenteret for erfarne branchefolk, der også vil forholde sig til deres udtryk og materiale.

Som noget nyt indgår deltagere fra tidligere år også i Talent 016.

Projektet rundes af med en særlig koncert i Turbinen.

Send materiale bestående af 1 – 3 mp3 sange samt en beskrivelse af jer selv. Materialet skal være os i hænde senest 18. april 2016.

Materialet sendes til: line.sorensen@randers.dk - læs også om projektet på talent.randers.dk