Ældreområde SYD spiste sammen

Randers Kommunes ældrepleje, Område SYD, inviterede torsdag til fællesspisning og fest i forbindelse med den landsdækkende kampagne ”Danmark spiser sammen – Ingen spiser alene”. Medarbejdere, frivillige og skoleelever var med til at give områdets ældre en festlig, hyggelig og mindeværdig aften

29. april 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Folkebevægelsen mod Ensomhed og Ældresagen kører i uge 17 kampagnen ”Danmark spiser sammen – Ingen spiser alene.” Under det motto slog Randers Kommunes ældrepleje, Område SYD, i torsdags Romalt Hallens døre op til fest for både beboere på plejecentrene og hjemmeplejens brugere.

Både medarbejdere, frivillige og en flok skoleelever fra Tirsdalens Skole gjorde hvad de kunne for at skabe en god fest for de mere end 200 fremmødte gæster.

Før middagen var der underholdning ved Bakkesangerinden Ulla Gårdsøe efterfulgt af taler af både områdeleder Erling Lemming og formanden for Randers Kommunes sundheds- og omsorgsudvalg.

Efter en tre-retters menu spillede Børn ”Okay” Hansen op til dans til stor glæde for både unge og gamle.