Ildsjæle og initiativer blev belønnet

Landdistriktsudvalget for Randers Kommune var lørdag vært for kommunens tredje landdistriktskonference i forsamlingshuset Estraden i Havndal. Sammen med godt 90 fremmødte blev dagen brugt på at drøfte udviklingsinitiativer i landdistrikterne.

Kirsten og Kjeld Langberg fra Gassum modtog prisen Årets Ildsjæl for deres store aktie i Gassums nye aktivitetshus og aktivitetsplads. De 10.000 kroner ønsker parret at dele ud til landsbyens foreninger.

18. april 2016 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

På årets konference uddelte Landdistriktsudvalget for første gang priser til Årets Ildsjæl og Årets Initiativ - med det formål at give anerkendelse til ildsjæle og gode initiativer, som har understøttet en positiv udvikling i ”oplandsranders”.

Prisen Årets Ildsjæl gik til Kirsten og Kjeld Langberg fra Gassum, som har en stor aktie i landsbyens nye aktivitetshus og aktivitetsplads. Prismodtagerne ønsker at dele den 10.000 kroner store pengepræmie ud til byens foreninger.

Initiativprisen på 25.000 kroner blev givet til Uggelhuse Borgerforening, som gennem de seneste år har gennemført flere projekter i og omkring landsbyens forsamlingshus.


Henrik Jensen(formand), Erik Blok Andersen og Anker Boje modtog Landdistriktsudvalgets Initiativpris på Uggelhuse Borgerforenings vegne.