Uforpligtende rådgivning til trængte lejere

Fra mandag den 11. april kan lejere med fastkørt økonomi hver uge få uforpligtende hjælp og vejledning på Randers Bibliotek

06. april 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Randers Kommune arbejder aktivt for at forhindre, at kommunens borgere bliver sat ud af deres lejebolig på grund af dårlig økonomi. Et vigtigt led i den indsats er den boligsociale enhed, der blev etableret i foråret 2015 – og nu skyder enheden et nyt initiativ i gang, fortæller koordinator i enheden, Sarah Christensen:

”Den boligsociale enhed er sat i verden for at hjælpe lejere, som har ondt i økonomien og er i fare for at få besøg af fogeden og i yderste konsekvens blive sat på gaden. Vi vil fremover gøre det endnu nemmere for disse borgere at komme i kontakt med os. Derfor tilbyder vi nu, at alle, der har brug for det, kan møde os til en uforpligtende snak på Randers Bibliotek,” siger Sarah Christensen.

Medarbejderne fra den boligsociale enhed, vil være til rådighed i ”Læringsrummet” på Randers Bibliotek hver mandag fra 8.30 til 9.30 – første gang mandag d. 11. april.

Besøg den boligsociale enheds hjemmeside