(AFLYST) Arrangement: Ensomhed har ingen alder

Dette arrangement er desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger. Randers Kommune og PsykInfo Midt inviterer til foredrag om ensomhed og informerer om tilbuddet om netværksfamilier for mennesker med en psykisk sygdom.

15. april 2016 - Oprettet af Peder Rasmussen

Dette arrangement er desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger. 

Ensomhed er et problem, som flere og flere oplever - både unge og gamle. Ved arrangementet her, kan du møde udviklingskonsulent Thomas Gajhede fra Dansk Røde Kors samt Susanne Rugi Ankerstjerne, som er konsulent for netværksfamilier i Randers Kommune.

Oplægsholderne vil både give indblik i ensomhed som begreb og i de mulige konsekvenser ved at være ensom. Desuden vil Susanne Rugi Ankerstjerne fortælle om "netværksfamilier", som er et tilbud for mennesker med en psykisk sygdom. 

Sted BioNutria Park, Viborgvej 92, Indgang Vest, 8920 Randers NV

Tilmelding Online via www.psykinfomidt.dk eller 7847 0450
Pris: 50 kr.

Arrangør Randers Kommune og PsykInfo Midt, Region Midtjylland