Byggegrunde i Munkdrup

Vil du bo bæredygtigt? Er naturens mangfoldighed og fællesskab vigtigt? – altså koblet med, at det er nemt at komme til og fra dit hjem? Så er Munkdrup blot 25 kilometer nord for Aarhus noget for dig. Grundpriser fra 600.000 kr.

Boikenvej og Jonathanvej

06. april 2016 - Oprettet af Trine Tarbensen Skriver

På Boikenvej og Jonathanvej finder du nye spændende boliggrunde, som giver mulighed for at bo tæt på naturen men samtidigt bynært.

Munkdrup er beliggende nord for Aarhus, og er tæt ved motorvejen E45. Du er blot 18 minutters kørsel væk fra Aarhus, 50 minutter fra Aalborg, og 40 minutter fra Silkeborg. Som område giver Munkdrup således rig mulighed for at bo i landlige omgivelser men samtidig med en central infrastruktur. I fremtiden er der mulighed for, at der etableres et letbanestop/lokalebanestop.

Boligområdet er anlagt med særligt fokus på bæredygtighed og naturværdier og indeholder bl.a. store grønne rekreative arealer, en frugtlund samt et unikt og bæredygtigt regnvandssystem, der klimasikre området ved at forebygger oversvømmelser og samtidig giver spændende og anderledes fællesarealer.

 

Se grundene her