Bedre infrastruktur og mindre trafikstøj i Munkdrup

Det kommende boligområde i Munkdrup får en ny adgangsvej og en støjvold langs E45. Randers Byråd har afsat 12,1 millioner kroner til forbedringerne.

31 parcelhusgrunde er allerede sat til salg i det nye boligområde i Munkdrup.

04. april 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Der er fuld fart på at skabe optimale forhold omkring det kommende boligområde i Munkdrup. På mødet den 4. april 2016 har Randers Byråd således afsat 12.1 millioner kroner til at etablere en ny adgangsvej og en støjvold langs E45 i området.

Forbedringerne er nødvendige blandt andet, fordi den nuværende adgangsvej til boligområdet, nemlig Munkdrupvej, er nedslidt og meget smal. Samtidig er motorvej E45 en væsentlig støjkilde i området.

Med forbedringerne får det kommende boligområde bedre infrastruktur med let adgang til E45. Og volden langs E45 vil skærme området for trafikstøj.

Se kort over støjvolden og adgangsvejens placering

 

Boligområde på bæredygtige principper

Forbedringerne af infrastrukturen og støjvolden er et led i den samlede plan for det kommende boligområde i Munkdrup, hvor Randers Kommune i øjeblikket i fuld gang med at byggemodne. Indtil videre er 31 parcelhusgrunde klar og sat til salg, og i løbet af 2016 bliver yderligere 20 parcelhusgrunde byggemodnet som led i etape ii.

Læs også: 31 nye byggegrunde er klar i Munkdrup

Byggegrundene er ideelle for nybyggere, der ønsker at bo tæt på naturen – og på bæredygtige principper. Området ligger desuden godt placeret i forhold til storcenter, uddannelsesinstitutioner og E45 med hurtig adgang til Aarhus.

Læs meget mere om boligområdet i lokalplan 600 ”Boligområde ved Munktrup".