Turbo på grundsalg i Randers Kommune

Byggeudstilling i Munkdrup i 2017 og fuld turbo på grundsalget. Det er indholdet i en samarbejdsaftale, som Randers Kommune netop har indgået med ejendomsmæglerne home Randers og Nybolig Bjørn & Ankersen. Aftalen strækker sig over en to-årig kontraktperiode.

16. marts 2016 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Med aftalen forpligter home Randers og Nybolig Bjørn & Ankersen sig til at arbejde målrettet på at sælge flest mulige kommunale byggegrunde. I aftalen indgår, at begge ejendomsmæglere styrker formidling, markedsføring og annoncering både til borgere, der allerede bor i kommunen og til potentielle tilflyttere. Det sker i samarbejde med kommunen, der fortsat står for at udarbejde salgsmateriale og købsaftaler og berigtige handlerne i den elektroniske tinglysning. Med samarbejdet er der sat turbo på grundsalget.

”Vi har i Randers Kommune et ønske om at øge tilflytningen til kommunen, og samarbejdet om at sælge grunde er et af flere initiativer, der skal sætte fokus på de mange fordele ved at bosætte sig her. Randers ligger rigtig godt placeret i Østjylland. Herfra kan man nå mange arbejdspladser og samtidig bo både smukt og bynært,” siger Claus Omann Jensen, borgmester i Randers Kommune.

Kontrakten med de to ejendomsmæglere løber frem udgangen af februar måned 2018.