Randers Kommune ansætter ny socialchef

Den 54-årige Carsten Wulff Hansen er blevet ansat som socialchef i Randers Kommune, hvor han får ansvaret for områderne handicap, psykiatri og socialt udsatte. Carsten Wulff Hansen kommer fra en stilling som Voksenhandicapchef i Aarhus Kommune og tiltræder i sin nye stilling den 1. maj 2016.

31. marts 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Med sig i bagagen har Carsten Wulff Hansen en bred social- og sundhedsfaglig viden, ligesom han har mange års ledelseserfaring på forskellige niveauer i den kommunale verden. Senest i Aarhus Kommune, hvor han siden 2010 har været ansat som Voksenhandicapchef i Socialforvaltningen.

”Jeg ser frem til, at Carsten Wulff Hansen starter i Randers Kommune. Vi får en socialchef, der har stor viden om socialområdet og som formår at styrke samarbejdet mellem forvaltning, borgere, brugere og organisationer. Samtidig har han mange års erfaring med recovery, empowerment, rehabilitering og habilitering, og det er netop tilgange, vi arbejder efter i Randers Kommune, siger Steinar Eggen Kristensen, der er direktør i Social & Arbejdsmarked.

 

Uddannet socialrådgiver med ledelseserfaring

Carsten Wulff Hansen er uddannet socialrådgiver fra Den Social Højskole i 1992 og har ledelseserfaring som blandt andet ældrechef i Skanderborg Kommune og senest altså som Voksenhandicapchef i Aarhus Kommune.

”Randers er midt i en spændende udvikling på socialområdet, og det glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af. Samtidig glæder jeg mig til at lære en masse nye kolleger og samarbejdspartnere at kende,” siger Carsten Wulff Hansen og tilføjer:

”Jeg ved, at der i det seneste år er arbejdet med langsigtede planer på psykiatri- og senest handicapområdet, ligesom der er interessante initiativer i gang for at forbygge hjemløshed. Derudover har Randers Kommune store ambitioner om i højere grad at involvere civilsamfundet i at løse kommunale opgaver, og det ser jeg som utroligt vigtige opgaver,” siger han.

Carsten Wulff Hansen tiltræder i stillingen som socialchef den 1. maj 2016, hvor han afløser Torben Rugholm, der efter eget ønske har valgt at stoppe som socialchef for i stedet at fortsætte i en 20 timers stilling som chefkonsulent i Social & Arbejdsmarked.