Første spadestik til ny idrætshal

Onsdag den 9. marts 2016 indtog formanden for kultur- og fritidsudvalget, Mogens Nyholm, gravemaskinen for at tage det første spadestik til en ny idrætshal på Langvang Idrætsstadion.

09. marts 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Randers Byråd godkendt det endelige byggeprojekt på godt 20 millioner kroner på sit møde den 8. februar i år og nu sættes spaden i jorden. Hallen kommer til at rumme en 200 meter rundløbsbane og kan derfor bruges som træningshal til atletik. Men der bliver ved udformningen og indretningen af hallen også lagt vægt på, at hallen kan bruges til andre idrætter.

Lyd: Hør indslag fra Radio Alfa om den nye hal - Bo Ørris taler blandt andet med Mogens Nyholm

Uden om rundløbsbanen bliver der desuden plads i hallen til handicapidrætten ”Racerunning”, der er løb med specialcykler for udøver med spastiske lammelser. I samråd med de primære fremtidige brugere af hallen er der lagt vægt på at prioritere netop disse faciliteter frem for eksempelvis klublokaler og styrketræningsfaciliteter.

Hallen ventes færdig og klar til indvielse i efteråret 2016.