Få gode råd af tv-lægen Peter Qvortrup Geisling

Et dårligt knæ eller en skadet skulder er ingen hindring for at dyrke motion. Det vil tv-lægen Peter Qvortrup Geisling og fysioterapeut Morten Høgh fortælle mere om til konferencen ’Når krop og alder protesterer overfor idræt’ den 14. april i Arena Randers.

29. marts 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Kultur og Fritid i Randers Kommune sætter i disse måneder ekstra fokus på motion og idræt. Formålet er at få flere borgere til at være aktive idrætsudøvere.

”I forvejen har Randers en solid tradition med mange aktive inden for både bredde- og eliteidrætten. Men vi ved også, at der er faser i livet, hvor det kan være svært at holde sig i gang. Det går både ud over sundheden og livskvaliteten. Derfor har vi sat ekstra fokus på emnet dette forår,” fortæller breddeidrætskonsulent Jesper Jakobsen.

Randers Kommune inviterer på den baggrund både borgere og foreninger til idrætskonference den 14. april i Arena Randers. Her vil den kendte tv-læge Peter Qvortrup Geisling og fysioterapeut Morten Høgh give gode råd til, hvordan man kan genoptage idrætsaktiviteterne, selvom man er kommet op i årene og eksempelvis både knæ og skulder gør oprør. Foruden de gode råd, lover tv-lægen, at det bliver en underholdende aften.

”Det skal først og fremmest blive en aften, hvor der bliver grinet en masse. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse finurlige historier med fra tv-konsultationen. Blandt andet det bedste brev, jeg nogensinde har fået,” fortæller Peter Qvortrup Geisling.

Kultur og Fritid står ved konferencen også til rådighed for de foreninger, der kunne have et ønske om at lave særlige tilbud for seniorer eller idrætsudøvere med skader og skavanker.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig senest den 13. april via hjemmesiden konference.randers.dk, hvor du også finder flere informationer om arrangementet.