Ny skoleleder til Oust Mølleskolen

Randers Kommune har ansat Heine Skovbak Iversen i stillingen som skoleleder ved Oust Mølleskolen.

16. februar 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Heine Skovbak Iversen er 46 år, og er privat bosiddende i Ebeltoft.

CV’et indeholder solid erfaringsbaggrund på både den undervisningsmæssige og ledelsesmæssige front. Heine Skovbak Iversen har således arbejdet på skoler for børn med særlige behov og udfordringer, herunder Heltidsundervisningen i Syddjurs Ungdomsskole. Hertil kommer, at Heine også kender til den almene skoles udfordringer gennem sin nuværende stilling som pædagogisk afdelingsleder på Glesborg skole i Norddjurs kommune.

Med Heine Skovbak Iversen får Randers Kommune en tydelig og målrettet skoleleder, der evner såvel at understøtte som at udfordre Oust Mølleskolens samlede udviklingspotentiale, sætte folkeskolereformen ind i også en specialpædagogisk kontekst og på samme tid bidrage med erfaringer fra andre kommuner til gavn for skoleforvaltningens samlede ledelsesstab.

Heine Skovbak Iversen tiltræder stillingen den 1. april 2016.