Naturen i fokus i Randers Magasinet 2016

Det nye Randers Magasin er på gaden. Del det nye turistmagasin med dine venner og bekendte - ikke mindst de udenbys. Magasinet kan bl.a. hentes på turistbureauet på Rådhustorvet, på Randers Bibliotek, på banegården eller elektronisk på www.visitranders.com.

09. februar 2016 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

I år er særligt naturen i fokus i magasinet. Mange husker nok Poul Thomsen fra bl.a. DR-programserien ”Dus med dyrene”. I dette års magasin kan du læse Pouls egen fortælling om hans første fisk fanget i Randers, lige så vel som han også sætter sit stempel på naturen i og omkring Randers og mulighederne for oplevelser heri.

”Vi har unikke muligheder i vores natur. Men i en tid hvor alle bryster sig af at have netop dette, så kræver det et sandhedsvidne, og her var Poul Thomsen oplagt”, udtaler Anne-Mette Knattrup, turistchef hos VisitRanders.

I Randers Magasinet 2016 kan du også læse om Randers Regnskovs nye satsning #Dettæller, hvor regnskoven vil være med til at passe endnu bedre på naturen og også vise os andre, hvordan vi kan gøre det. Læs også hvordan Djurs Sommerland har udviklet sig fra at være et lille lokalt sommerland til i dag at være en international forlystelsespark i den absolutte superliga. Du kan også læse om nye tider på Hotel Randers.

Randers Magasinet er, udover at være godt læsestof, også med til at profilere Randers udadtil. Magasinet udgives i 35.000 eksemplarer og distribueres i hele Danmark. Derudover kommer det med til Tyskland, Norge og England. Magasinet er både for turister, borgere, tilflyttere, studerende – alle der gerne vil vide lidt mere om Randers.

Magasinet er en brik i den samlede, store markedsføring af Randers som turistdestination. VisitRanders arbejder målrettet på at udbrede kendskabet til Randers via presse og PR arbejde, messer og networking samt via samarbejde med andre aktører.

Magasinet kan bl.a. hentes på turistbureauet på Rådhustorvet, på Randers Bibliotek, på banegården eller elektronisk på www.visitranders.com.

Link til Randers Magasinet 2016