Grønt lys til ny idrætshal ved Langvang

Der er tidligere blevet afsat 20.4 millioner kroner til at opføre en ny idrætshal ved Langvang, og nu har Randers Byråd godkendt det endelige byggeprojekt. Byggeriet kan gå i gang til foråret, og hallen ventes færdig og klar til indvielse i efteråret 2016.

08. februar 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

En ny idrætshal ved Langvang bliver nu snart en realitet. Projektet har været i licitation, og Randers Byråd har på den baggrund godkendt det endelige byggeprojekt på godt 20 millioner kroner.

Hent licensresultat med budget for idrætshal Langvang 2016

Atletikhal med plads til andre idrætter

Hallen kommer til at rumme en 200 meter rundløbsbane og kan derfor bruges som træningshal til atletik. Men der bliver ved udformningen og indretningen af hallen også lagt vægt på, at hallen kan bruges til andre idrætter.

Uden om rundløbsbanen bliver der desuden plads i hallen til handicapidrætten ”Racerunning”, der er løb med specialcykler for udøver med spastiske lammelser. I samråd med de primære fremtidige brugere af hallen er der lagt vægt på at prioritere netop disse faciliteter frem for eksempelvis klublokaler og styrketræningsfaciliteter.

Hallen står klar til efteråret

Tilbage i 2012 afsatte byrådet 20.4 millioner kroner til etablering af idrætshallen som erstatning for den tidligere atletikhal på Viborgvej.

Licitationsresultatet viser, at den ny idrætshal ved Langvang kan bygges for 20.818.000 kroner, og forvaltningen vil derfor efter en drøftelse med rådgivende ingeniør reducere projektet med 418.000 kroner, så det overholder budgettet.

Efter byrådets godkendelse af byggeprojektet, kan byggeriet gå i gang til foråret, og hallen ventes færdig og klar til indvielse i efteråret 2016.