Byråd udskyder beslutning om vindmøller

Randers Byråd har på mødet den 8. februar 2016 besluttet at vente med at tage stilling til et ønske om at opføre fem vindmøller ved Binderup, før en revision af Randers Kommunes vindmølleplan er vedtaget.

09. februar 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Ønsket om at opføre fem vindmøller ved Binderup var en revideret udgave af et tidligere vindmølleprojekt, der aldrig blev realiseret. Og den reviderede udgave af projektet bliver heller ikke til noget foreløbigt.

På byrådsmødet den 8. februar besluttede Randers Byråd nemlig at sende sagen tilbage til forvaltningen og vente med at tage stilling til projektet, før en revision af Randers Kommunes vindmølleplan er vedtaget. Beslutningen blev vedtaget med 27 stemmer for (Venstre, Socialdemokraterne, SF, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti). Beboerlisten stemte imod, mens Det Konservative Folkeparti undlod at stemme.