Skøjtesæsonen begynder i Randers

Skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads åbner søndag den 4. december, kl. 10. Dermed er Randers igen blandt de første danske byer til at fløjte den årlige skøjtesæson i gang.

Randers Skøjtebane på Jens Otto Krags Plads er klar til at sætte den rette julestemning.

04. december 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Traditionen tro åbner sæsonen på Randers Skøjtebane ved indgangen til december. Jul, nattefrost og bjældeklang er den oplagte lejlighed til en tur på skøjter, uanset om man er Bambi eller skøjteprinsesse. Skøjtebanen er åben frem til én gang i marts 2017 og tilbyder muligheden for at leje skøjter til både børn og voksne.

Banen bliver dagligt besøgt af institutioner, skoler og klubber – ligesom byens handlende og besøgende også kigger forbi. Hver sæson er mere end 23.000 skøjtende østjyder på banen i Randers.

Men Randers Skøjtebane er også populær i udlandet, lederen af banen, Poul Jeberg, har holdt foredrag om muligheden for at stå på skøjter i Randers.

”Selv svenskerne vil gerne hører om os, fordi vi nu på 14 sæson kan tilbyde en af de bedste og mest besøgte skøjtebaner i Danmark,” forklarer han.

Skøjtebanen har åben alle dage i sæsonen; mandag til fredag kl. 13-20 og i weekenden kl. 10-18. Institutioner har mulighed for at bestille tid i tidsrummet 9-13.

Det koster 30 kroner, at leje et par skøjter. Der vil også være mulighed for at få sine egne skøjter slebet og klargjort til en tur på isen.