Nytårskoncert 2017 med Randers Kammerorkester

2017 er et særligt år for kulturlivet i både Randers og hele Midtjylland. Publikum kan i Værkets Koncertsal søndag den 8. januar 2017 kl. 15.00 og kl. 19.30 se frem til en overdådig musikalsk ouverture på kulturår 2017, når Randers Kammerorkester, dirigenten David Riddell og barytonen Thomas Storm lægger op til en Nytårskoncert med fest, farver og godt humør.

22. december 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Det musikalske program rækker vidt fra Lehárs "Den glade enke" til Mozarts "Figaros bryllup. Der er også arier og musik fra operaerne Carmen og Askepot af Bizet og Rossini, og publikum kan høre Thomas Storms fortolkning af "Hvis jeg var en rig mand" fra "Spillemand på en tagryg". Kammerorkestrets koncertmester Clara Richter-Bæk spiller soloviolin i en udgave af Kai Normann Andersens "Musens sang" fra Cassiopeia, mens orkestrets soloviolinist Mo Yi tager sig af solostemmen i Bizets Carmen Suite nr. 2.

Thomas Storm: 
Nytårskoncerternes gæstesolist, Thomas Storm, har siden debuten fra Det Kongelige Operaakademi i 2011 etableret sig som en af de mest efterspurgte unge sangere. I 2010-2011 medvirkede han i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohéme sammen med verdensstjernen Anna Netrebko, og to år senere modtog han Reumert-talentprisen for en rolle i Mozarts Cosi van tutte på Aarhus Sommeropera med Randers Kammerorkester i orkestergraven.

Carl Nielsen kunstner:
Thomas Storm var i 2014 solist i DR SymfoniOrkesters nytårskoncerter, og samme år optrådte han sammen med bl.a. Odense Symfoniorkester og Braunschweig Staatsorchester i Tyskland. Han blev i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester, og i 2015 markerede han 150 året for Carl Nielsens fødsel med en række koncerter i New York og Berlin samt en koncert med Philippine Philharmonic Orchestra på Filippinerne.