Indbrud i Hjælpemiddelhuset Kronjylland

Natten til d. 9. november 2016 skete der et indbrud i Hjælpemiddelhuset Kronjylland. Pengeskabet var dog tomt - og stod allerede åbent.

09. november 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

Natten til d. 9. november blev en rude slået i stykker til et kontor i Hjælpemiddelhuset Kronjylland. Fra en stikkontakt i kontoret blev der trukket strøm til en vinkelsliber, som blev brugt til at skære et stort hul i muren. Formålet var at skubbe et pengeskab ud gennem hullet. Men før tyvene kommer til den del af planen, når de at opdage, at pengeskabet er tomt - og for øvrigt står åbent.

"Politiet har været på stedet for at sikre spor, og det bliver også undersøgt, hvorfor alarmen ikke gik i gang som den skulle," siger lederen af Hjælpemiddelhuset Kronjylland, Jesper Heilmann Petersen.

I samarbejde med politiet er der desuden iværksat ekstra foranstaltninger med ekstra overvågning og vagtrunder. Det bør dog ikke være nødvendigt, mener lederen, da der ikke er noget af almen værdi i bygningen, som primært indeholder hjælpemidler til handicappede og ældre borgere.

Halvdelen af bygningen er støvet til på grund af indbruddet, men lageret er heldigvis ikke ramt.