Generationer mødtes til første spadestik

Det symbolske første spadestik til Fremtidens Plejehjem er nu blevet taget.

11. november 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

Det var formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Leif Gade, og formand for Børn- og Skoleudvalget Anders Buhl Christensen, der udviste et flot tværpolitisk samarbejde med en dobbeltspade onsdag d. 9. november 2016 på grunden ved Rindsvej i Randers NV.

Ved arrangementet deltog en gruppe børn fra Børnehuset Nyvang. Ved siden af Fremtidens Plejehjem bliver der nemlig opført et dagtilbud, og det bliver børnene fra Børnehuset Nyvang, der flytter ind i de nye bygninger.

Efter at have lyttet interesseret (eller muligvis bare tålmodigt) til taler fra de to udvalgsformænd og entreprenøren for det nye byggeri, fik børnene mulighed for at drikke en kop saft og spise et stykke kage med deres nye naboer – nuværende beboere på Plejecenteret Gudenåcenteret.