Countrylegende på Værket

Kris Kristofferson kommer til Randers og giver koncert på Værket. Koncerten bliver et nostalgisk, musikalsk tilbageblik på en bemærkelsesværdig karriere, der dækker mere end 50 år.

Kris Kristofferson giver koncert i Randers, lørdag den 17. juni 2017

01. december 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Countrystjernen står bag store sange som "Loving Her was Easier", "Help Me Make It Through The Night", "Sunday Morning Comin’ Down", "For the Good Times" og ”Me & Bobby McGee”, og mange af hans sange er blevet fortolket af store artister som Janis Joplin, Elvis Presley og Johnny Cash. 

”Bevægende legendemøde” hed det i Gaffas anmeldelse, da han gav koncert i Aarhus i september tidligere i år. Kris Kristofferson fik sit gennembrud som soloartist i begyndelsen af 70’erne, og fra 1985 var han en af de legendariske ”Highwaymen” – et sandt stjerneband bestående af Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings og altså Kris Kristofferson. Mange kender ham også fra film, ikke mindst fra rollen som Rubber Duck i filmen "Convoy" eller som Whistler i "Blade". Men det er ubetinget musikken, som har været kernen i hans karriere.