Trafikerede kryds i centrum af Randers får ny asfalt

Onsdag (26/10) og torsdag om aftenen og om natten vil der blive lagt ny asfalt i krydset Vestervold og Tørvebryggen. Også en del af højresvingsbanen fra Grenåvej til Randersbro får ny belægning.

24. oktober 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

I forbindelse med arbejdet vil T-krydset Vestervold og Tørvebryggen/Jernbanegade være spærret for trafik i alle retninger, og der vil være skiltet med omkørsel for bilister via Vestergade, mens tung trafik bliver ledt uden om byen via Ringboulevarden. Krydset er spærret i perioden onsdag den 26. oktober fra kl. 20.00-03.00 og torsdag den 27. oktober fra kl. 20.00-03.00.

På Grenåvej foregår arbejdet fra kl. 18.00 begge dage og her vil kun et højresvingsspor være farbart. Trafikken kan dog passere med forsigtighed.

 

Forventede støjgener ved arbejdet

For at undgå store trafikale gener i de stærkt trafikerede kryds, bliver arbejdet udført om aftenen og om natten.  Onsdag aften og natten til torsdag bliver den gamle asfalt fræset af, mens den nye asfalt blive lagt på torsdag aften og natten til fredag. Beboere i området vil derfor kunne opleve støj de to nætter, hvor arbejdet står på.

Randers Kommune håber på forståelse og beklager på forhånd de gener, arbejdet medfører. Efter planen er asfaltarbejdet i begge kryds afsluttet fredag morgen den 28. oktober.