Sammenhold gav førstepræmie

6.D på Assentoftskolen deltog i september måned i den landsdækkende motionskampagne ”Alle Børn Cykler.” Elevernes mange cykelture resulterede i førstepræmien, en tur til Djurs Sommerland. Sejren skyldtes ikke mindst det gode klassefællesskab

6. D gav hinanden god opbakning på cyklerne og kan nu glæde sig til en tur til Djurs Sommerland.

12. oktober 2016 - Oprettet af Britt Møller

 ”Eleverne har et helt unik sammenhold. De bakker altid hinanden op, også når de deltager i en motionskampagne. De formår at begejstre hinanden og trække hinanden op på cyklerne. Førstepladsen er et godt eksempel på, hvor gode de er til at arbejde sammen om et mål og at løfte i flok,”  fortæller Kirstin Westphael, der er lærer for 6. D.

Eleverne i 6. D har deltaget i kampagnen, siden de gik i børnehaveklasse. De har aldrig tidligere vundet en præmie, men har samarbejdet om, at det en dag skulle lykkes for dem: 

”Vi har hjulpet hinanden med at cykle så meget som muligt i september. Hvis jeg for eksempel en dag ikke havde lyst til at cykle til skole, skubbede min veninde til mig og fik mig op i sadlen, ”  forklarer Line Korreborg fra 6. D.

I Randers kommune deltog 3032 elever i kampagnen, der rullede fra den 5. til den 18. september.

Fakta

Alle Børn Cykler er en børnemotionskampagne, der ruller hvert år i september måned for alle skoleelever.  Formålet er at få så mange børn som muligt til at cykle mere. Kampagnen arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden. De klasser, der har flest cykeldage, deltager i lodtrækningen om cykelpræmier til hele klassen.

4.A fra Blicherskolen i Spentrup vandt gavekort til en klassefest i den landsdækkende kampagne.

Randers Cykelby støtter hvert år kampagnen med lokale præmier:

Førstepræmien, en tur til Djurs Sommerland, gik til 6.D på Assentoftskolen.  1. B på Munkholmskolen vandt andenpræmien, der er en tur i biografen for hele klassen, og tredjepræmien, 1000 kroner til klassekassen, blev vundet af 6. B. på Blicherskolen i Spentrup.