Området omkring Glarbjergvej får ansigtsløft

Randers Byråd har på mødet den 3. oktober godkendt planer om nye stisystemer og opholdspladser i området omkring Glarbjergvej. Samlet set vil projektet, der finansieres af Staten, koste omkring 29 millioner kroner.

03. oktober 2016 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Med projektet vil der blive anlagt nye gennemgående stisystemer gennem hele Glarbjergområdet, der består af 11 almene boligafdelinger – i alt 800 almene boliger med 1.500 beboere.

Stierne skal medvirke til at forbinde de mange afdelingers bebyggelser med nye pladser, hvor det er trygt og indbydende at opholde sig. Stierne vil desuden give adgang til 12 nye større og mindre mødesteder, opholds- og nærarealer. Og endelig indeholder projektet tryghedsskabende belysning ved alle stier og pladser, suppleret med effektbelysning.

Projektet koster samlet set godt 29 millioner kroner, der finansieres af Statens infrastrukturmidler. På mødet den 3. oktober godkendte Randers Byråd planerne.

Læs hele sagen på byrådets dagsorden