Jagt- og friluftsdag i Fladbro Skov

Lørdag den 15. oktober fra kl. 10-14 er der temadag i Fladbro Skov for hele familien. Randers Naturcenter inviterer til spændende naturaktiviteter i skoven, så kig ud og deltag og nyd det dejlige efterårsvejr på efterårsferiens første dag.

I Skovhuset kan du opleve konservator Ole K. Larsen i aktion. Udenfor er der bålaktiviteter, mulighed for at komme til tops i et stort træ eller snitte en krybskyttefløjte i hjortetak.

11. oktober 2016 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Inde i den gamle skovløberbolig vil konservator Ole. K. Larsen sidde og udstoppe dyr. Du kan komme helt tæt på de mange udstoppede dyr og opleve konservatoren i aktion. Ole K. Larsen vil svare på spørgsmål, mens han arbejder.

Udenfor Skovhuset arrangerer Randers Naturcenter bålaktiviteter. Her er det muligt at lave en lille spiselig ting over bål. Måske er der en smagsprøve fra skoven. Derudover vil naturcenterets medarbejdere tilbyde, at man selv kan snitte en krybskyttefløjte, en lille smykkeamulet eller en nøglering at hjortetak.

Ved Skovhuset bliver der også mulighed for komme til tops i et stort træ - selvfølgelig under kyndig vejledning og sikring af en træklatreinstruktør.

I hundens spor
Kl.12.30 kommer schweisshundefører Michael Ramlau og demonstrerer, hvordan hans hund kan finde spor efter et såret eller dødt dyr. Børnene kan få lov at gå bag hunden gennem skovbunden, mens den søger spor efter det forsvundne vildt.

Hvis vejret arter sig, kan det også blive til en kort prøvetur i kano på Nørreå. En kanoinstruktør fra Randers Naturcenter sørger for, ar det går sikkert for sig. Og instruktøren vil også give råd og vejledning i, hvordan man bruger så få kræfter som muligt på at padle og styre en kano.

Klatreparken Randers har også et helt specielt tilbud i anledning af dagen i skoven. Klatrepark Randers finder du lige over for Randers Dyrehave, hvor der er mulighed for at gå en tur og se hjortene i brunst.

Det hele foregår i Fladbro Skov. Mest omkring Skovhuset ved påfuglene. Det vil være mest hensigtsmæssigt at parkere på P-pladsen på hjørnet af Himmelbovej og Fladbrovej, 8920 Randers NV. Husk praktisk tøj, mad og drikke. Yderligere info kan fås hos Naturvejleder Lars Maagaard på mobil 2544 1697.