Birgitte Davidsen ny skoleleder på Munkholmskolen

Randers Kommune har ansat Birgitte Davidsen i stillingen som skoleleder på Munkholmskolen.

26. oktober 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Birgitte er 47 år, og er privat bosiddende i Vorup, Randers.

Birgitte har været lærer siden 1993. I 2000 flyttede hun og familien til Randers, hvor Birgitte fik job på Rytterskolen. Her arbejdede hun frem til 2015 og fulgte så med på Vestervangsskolen som følge af en skolesammenlægning. Den 1.1 2016 tiltrådte hun viceskolelederjobbet på Munkholmskolen i Stevnstrup og blev konstitueret skoleleder på skolen pr. 1.8.2016. 

”Med Birgitte Davidsen får vi en skoleleder, som på kort tid har vist, at hun er fremragende leder. Hun brænder for Munkholmskolen og derfor har hun været det helt oplagte valg. Jeg er glad for, at Birgitte er med på holdet af skoleledere her i Randers kommune, udover at gøre det godt for Munkholmskolen vil Birgitte yde vigtige bidrag til at udvikle det fælles skolevæsen i Randers Kommune,” siger skolechef Henrik Johansen.