Svalen får et orangeri

”Vi håber, at det nye drivhus bliver et mødested for aktivitet og udeliv, hvor vi får mulighed for at forlænge sommeren,” siger centerlederen på Svaleparken.

22. januar 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

Plejecenter Svaleparken i Assentoft har været så heldige at få et økonomisk tilskud fra Nordea Fonden til at virkeliggøre en drøm om et orangeri/drivhus i centerets have. Nordea Fonden har bevilliget 6.000 kr. til projektet, som efter planen skal påbegyndes i foråret 2016.

”Mange af vores beboere har en fortid på landet, hvor de var vant til at få jord under neglene. Vi tror, at både svage og raske beboere kan få meget glæde af at plante og nyde de grønne spirer i vores nye drivhus,” siger Gitte Gregersen, centerleder i Svaleparken.

Planen er at plante blomster og diverse grønne urter til maden, og at aktiviteterne i drivhuset vil bidrage til fælles oplevelser, nærvær og øget livskvalitet for beboerne.

”Vi håber, at det nye drivhus bliver et mødested for aktivitet og udeliv, hvor vi får mulighed for at forlænge sommeren,” siger centerlederen.

Beløbet bliver overrakt af en repræsentant fra Nordea Fonden mandag d. 25. januar kl. 15.00, hvor beboerne samles til fælleskaffe og fejring af det nye projekt.