Rådgivende ingeniørfirma vandt erhvervspris

Det blev ingeniørfirmaet A1 Consult, der løb med Randers Kommunes Erhvervspris 2016, som blev uddelt i forbindelse med kommunens nytårskur for erhvervslivet.

Indehaver af A1 Consult, Ulrik M. Jørgensen, modtog Randers Kommunes Erhvervspris 2016.

04. januar 2016 - Oprettet af Steven Holst

Over 250 deltagere havde i år tilmeldt sig nytårskuren for erhvervslivet, som Randers Kommune afholder på årets første hverdag. I år foregik det på Værket, og her kunne gæsterne være med til at fejre det rådgivende ingeniørfirma A1 Consult, som løb med Erhvervsprisen 2016. Prisen gives til en virksomhed, der skaber resultater til gavn og glæde for hele kommunen.

Med til at skabe arbejdspladser
”Som virksomhed er den veldrevet, ambitiøs og skaber lokale arbejdspladser,” sagde borgmester Claus Omann Jensen, og uddybede hvorfor valget netop var faldet på A1 Consult:
”Virksomheden har siden sin opstart i 2007 slået sig fast som én af de ubetinget bedste og dygtigste i sin branche. Virksomheden er et af de mest succesfulde danske rådgivende ingeniørfirmaer med speciale i havne- og vandbygningsopgaver samt kystsikring. Virksomheden har med endnu en Gazelle-kåring bevist viljen og evnen til vækst,” fastslog borgmesteren.

Sætter Randers på landkortet
Erhvervsprisen består af et diplom og en skulptur med titlen ”Vi løfter i flok” af skulptøren Jan Agerbo. Og det var en meget stolt indehaver af A1 Consult, Ulrik M. Jørgensen, der modtog prisen:
”Jeg er meget overvældet. Tusind tak for prisen,” sagde han og tilføjede:
”Jeg opfatter det som en cadeau til de ting, vi gør, og det viser, at vores strategi gør, at vi bliver set. Siden virksomhedens start i 2007 har jeg kæmpet for at sætte Randers på landkortet hver dag.”

Læs mere om A1 Consult på firmaets hjemmeside.

Fakta:

Modtageren af årets erhvervspris vælges af en arbejdsgruppe bestående af borgmester Claus Omann Jensen og repræsentanter fra Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, FTF, Uddannelsesinstitutionerne samt Erhverv Randers.