Ny erhvervspolitik vedtaget

På byrådsmødet mandag d. 18. januar 2016 vedtog Randers Byråd en ny erhvervspolitik, der skal sikre, at det er attraktivt at drive virksomhed og være iværksætter i Randers Kommune.

18. januar 2016 - Oprettet af Steven Holst

Indsatserne i Randers Kommunes nye Erhvervspolitik 2015-2017 er indsatser inden for digitalisering, industri og iværksætteri. Randers Kommune har ca. 40.000 arbejdspladser og befolkningen vokser med mellem 4-500 personer om året. Det er et godt udgangspunkt for vækst, står der i indledningen til den nye erhvervspolitik.

Hent Randers Kommunes Erhvervspolitik 2015-2017

Input fra alle interessenter

Politikken er blevet til efter en erhvervskonference, hvor repræsentanter fra erhvervslivet, de faglige organisationer, uddannelsesinstitutioner samt erhvervsfremmeaktører har haft mulighed for at præge politikken. Ligeledes har en række interessenter bidraget med høringssvar, som i forskellig grad er indarbejdet i politikken.