Mere mental sundhed i 2016

Stress, psykiske udfordringer, forskellige problemer i familielivet og andre ubalancer i livet – det er hverdag for en masse mennesker. Derfor præsenterer Randers Sundhedscenter igen i år en gratis foredragsrække med forskellige temaer inden for mental sundhed. Formålet er at give deltagerne nye redskaber til at klare livets udfordringer og lære at elske den mest tidskrævende del af livet – hverdagen.

Ny foredragsrække om mental sundhed i 2016

06. januar 2016 - Oprettet af Marie Have Qvist

”Ingen sundhed uden mental sundhed”. Sådan lyder et slogan fra WHO, og det er man helt på linje med i Randers Sundhedscenter. Derfor gentager sundhedscenteret succesen i 2016 med foredragsrækken Vidunderlige Hverdag med en række gratis oplæg om mental sundhed.

Og der er god grund til at have fokus på mental sundhed. Ifølge psykiatrifonden vil cirka hver tredje dansker på et tidspunkt i livet opleve psykiske problemer eller symptomer på samme, og ifølge Stressforeningen lider mere end en kvart million danskere af alvorlig stress.

Derudover er der en stor gruppe mennesker, der bare knokler med få hverdagens kabale til at gå op med job, fritid, familieliv og venskaber.

”Vores foredragsrække er bygget op omkring de mange ting, man faktisk selv kan gøre for at blive bedre rustet til at klare livets udfordringer. Oplægsholderne sætter hver især fokus på forskellige områder af livet, hvor man med ny viden og nye redskaber kan lære sig selv at skabe den hverdag, som man trives med og holder af,” siger koordinator Lone Wessman.

Temaerne for foredragene spænder fra indføring i mindfulness og anden mentaltræning, over fokus på fysisk velvære i form af gode råd om kost og motion, til et oplæg om at værne om kærligheden i parforholdet. 

Læs mere om de enkelte foredrag og tilmeld dig